Wyświetl zamknięte strony VKontakte

Zobacz zamknięte i usunięte strony osób VKontakte

Tej metody można użyć w następujących sytuacjach:

1. Ktoś jest niegrzeczny, niegrzeczny lub grozi ci, ale łotr przestraszył się i zamknął stronę lub całkowicie ją usunął,

2. On (a) szybko usunął (a) wszystkie informacje i zdjęcia ze swojej strony

3. Właśnie z ciekawości

4. Nie miałeś czasu na przestudiowanie strony profilu, która została zamknięta lub wyszła

5. Jesteś na czarnej liście

PS Ta metoda będzie działać tylko z jednym warunkiem: jeśli użytkownik usunął lub ukrył stronę dopiero niedawno, nie dłużej niż dwa miesiące i jeśli ustawienia prywatności użytkownika są widoczne WSZYSTKO, jak pokazano na zrzucie ekranu poniżej

Wyszukiwarki przechowują swoją bazę danych z informacjami o wszystkich witrynach, w tym ich kopiami zapasowymi. Każdy może z nich korzystać, co pozwala między innymi zobaczyć informacje o stronie zdalnego użytkownika na VKontakte. Przejdźmy do interesów:

Wybieramy użytkownika VK, jeśli spełnia on kryteria opisane powyżej, kopiujemy jego idxxxxxxx oraz imię i nazwisko w trakcie rejestracji VK i pamiętamy miasto. Wchodzimy do wyszukiwarki Yandex i wprowadzamy ją - nazwa nazwisko miasto idxxxxxx - naciśnij enter. W takim przypadku znaleźliśmy żądaną stronę. Teraz musisz kliknąć małą strzałkę po idxxxxxxx (zrzut ekranu pokazuje, jak i gdzie), a następnie kliknąć Zapisaną kopię

Po przejściu na nową stronę zobaczysz wszystkie informacje o stronie, która została niedawno ukryta, zdjęcie, z którym się spotyka, gdzie mieszka, przyjaciele itp.

DRUGA METODA:

W przypadku, gdy ostatnio odwiedziłeś użytkownika na stronie, istnieje możliwość, że znajduje się on w pamięci podręcznej przeglądarki i możesz go wyświetlić. Zróbmy to na przykładzie przeglądarki Mozilla Firefox.

Włącz tryb offline . Aby to zrobić, otwórz menu, a następnie element „Programowanie”, a następnie zaznacz pole „Pracuj w trybie offline”.

Teraz w pasku adresu przeglądarki musisz podać adres URL żądanej strony i nacisnąć „Enter”. Jeśli kopia istnieje, zostanie pobrana. Jeśli nie, zobaczysz komunikat o błędzie.

TRZECI SPOSÓB:

Istnieje tak zwane archiwum internetowe - jest to strona, na której zapisywane są strony wielu witryn, w tym tych, które nadal działają, i tych, które nie istniały przez długi czas. Możliwe, że strona potrzebnego użytkownika została załadowana do tego archiwum.

Idziemy do archive.org. Pojawi się formularz wyszukiwania. Wprowadź adres strony i naciśnij klawisz Enter. Jako przykład wykorzystamy stronę Pavla Durova

PS Właściciele zasobów w Internecie muszą wiedzieć, że pamięć podręczna witryn Google jest dobrowolnym systemem. Jeśli chcesz wykluczyć dowolne strony portalu z listy zapisanych, możesz zabronić robienia zdjęć. Aby to zrobić, dodaj do strony metatag. Możesz także zabronić lub zezwolić na buforowanie w swoim biurze, jeśli masz odpowiednie konto. Jeśli musisz usunąć już zapisane zdjęcia z pamięci podręcznej Google, musisz wysłać wiadomość e-mail z żądaniem, a następnie potwierdzić swoje prawa do witryny.

Dzięki tej umiejętności możesz przeglądać nie tylko użytkowników VKontakte, ale także inne sieci społecznościowe, a także witryny, na przykład, jeśli jakaś strona przestała działać i musisz tam poszukać informacji o niej, to ta metoda jest odpowiednia. To wszystko. Przytulony

Podobne Artykuły